Back to top

Cégeknek

A vállalati siker egyik titka a hatékony munkavégzés, a teljesítőképes humán erőforrás.

Ma már világosan látjuk, hogy az időjárás változékonysága nagymértékben befolyásolja a munkavégzés hatékonyságát.

A fejfájás, rossz közérzet, és egyéb testi tünetek visszatérő megjelenése csökkenti a kollégák munkavégző képességét, csúsznak a határidők, romlik a munkamorál.

 

Bizonyos időjárási helyzetek a kiemelt foglalkoztatók körében komoly anyagi károkat okozhatnak. Egy időjárásra-érzékeny személy fokozott baleseti veszélyhelyzeteket teremthet. Ha gyakran van munkabaleset a cégében, érdemes megvizsgálni ennek légköri hátterét, munkatársai időjárás-érzékenységének feltárása és kezelése csökkenti a munkaidő kiesésből és egyéb okokból származó károknak a mértékét. 

Az időjárás-érzékenység a magyar lakosság több mint 70%-át érinti!

A gyakran fennálló panaszok, rossz közérzet elvonja a figyelmet a munkavégzésről. A munkahelyi stressz az időjárás eredetű hatásokkal együtt fokozottan jelentkezik. A munkatársak energiájuk nagy részét nem képesek a munkavégzésükre koncentrálni. A munka eredményessége akár 50%-os mértékben is romlik.

Cégek számára egyéni programot dolgoztunk ki, melyek lehetővé teszik, hogy alkalmazottai időjárás-érzékenységét feltárja. Ezzel a lehetőséggel nem csak a cége hatékonyságát és biztonságát  tudja növelni, de a ma oly divatos társadalmi felelősségvállalási programba, egészségmegőrzési, prevenciós tevékenységeikbe is jól beilleszthető.

Különösen ajánlott olyan vállalatok részére, ahol közúti közlekedést bonyolítanak, akár szállítmányozással, személyszállítással foglalkoznak, hiszen itt a személyi kockázat mellett az anyagi kockázat is fokozottan megjelenik.

Kérje cégére szabott ajánlatát!